Suzette Verkuijl Fotografie heeft een werkwijze die dichtbij Suzette zelf staat. Met een "Touch of Suus" ook wel genoemd.

 

Als er een aanvraag gedaan wordt via het contact formulier of via de mail, dan neemt Suzette contact met u op om een afspraak te maken. De afspraak zal bestaan uit het in gesprek gaan over de wensen die er zijn. Nadat de afspraak tevreden wordt afgesloten, zal er een offerte toegestuurd worden met daarin de besproken wensen. Wanneer de klant akkoord gaat, zal op afgesproken dag de fotosessie plaats vinden.

 

De fotosessie zal ten alle tijden op afgesproken locatie uitgevoerd worden. Suzette heeft geen fysieke studio en werkt het liefst met natuurlijk licht en in de buitenlucht. Wanneer er wensen zijn om binnen te fotograferen is daar zeker een mogelijkheid maar zal de klant zelf een ruimte moeten organiseren waar de shoot kan plaats vinden. Wanneer er een akkoord wordt gegeven voor een opdracht dan verdiept Suzette zich in het product of de wensen van de opdrachtgever.

 

De "Touch of Suus" betekend dat zij met een glimlach fotografeert. Suzette houdt ervan om soms net wat andere foto's te maken dan wordt verwacht. De verbinding met de klant en minder statische manier van fotograferen is waar Suzette sterk in is. Foto's die spreken en vooral herkenbaar zijn voor de klant is waar zij als fotograaf in uitblinkt. Wel net even met een andere touch, maar met de verwachtingen als eindresultaat.

 

Al met al is Suzette Verkuijl Fotografie de fotograaf die op een andere manier door de lens kijkt maar wel zo dat de wensen van de klant ingewilligd worden.

 

De werkwijze is de kracht waarmee Suzette zich onderscheid.